Personvernerklæring

Personvernerklæring for heimdaltannlegesenter.no

Når du er i kontakt med heimdaltannlegesenter.no, gir du nettstedet tilgang til opplysninger om deg selv. Personvernerklæringen forteller litt om hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det, og hva vi eventuelt bruker opplysningene til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg, som navn, telefonnummer og e-post. Hvordan du bruker et nettsted, kan også regnes som personopplysninger. For eksempel hva du har klikket på, nyhetsbrev du abonnerer på, og hvem du gir «likes» til.

Informasjon vi samler gjennom informasjonskaplser

For å vite hvordan folk bruker nettsiden vår, henter vi informasjon ved hjelp av informasjonskapsler (cookies). Dette gjør vi ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. På den måten får vi for eksempel vite tidspunkt på dagen, hvilke sider som besøkes, og hvor lenge brukerne er der. Det er likevel viktig å huske at vi ikke lagrer noen personopplysninger rundt dette. Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. For å sikre personvernet ditt bruker vi anonymizeIP, en funksjon som gjør at alle opplysninger som kan identifisere deg, inkludert IP-adresse, blir anonymisert.

Opplysninger du selv oppgir gjennom kontaktskjema

Dersom du bruker skjemaet for å sende inn en henvendelse til oss i heimdaltannlegesenter.no, samler vi inn oppgitt informasjon i skjemaet. Opplysningene brukes kun for å ta kontakt tilbake. De deles ikke med andre, brukes ikke til andre formål, og lagres ikke på websiden.
NB! Ikke send sensitive personopplysninger i kommunikasjon på e-post.

Kontakt

Om du har spørsmål knyttet til heimdaltannlegesenter.no og personvern, ta kontakt med oss på post@heimdaltannlegesenter.no