Velkommen til Heimdal Tannlegesenter :)

Åpningstider : Mandag til fredag 0800-1600. Kveldsåpent til 1900 mandager vår, høst og vinter
  Kontakt : 72 84 64 00

Bestill time

Bestill din time ved å fylle ut skjemaet under

eller ring oss 72 84 64 00

Endringer/ kanselleringer må skje innen 48 timer før avtalt time: Vi minner om at du må endre eller kansellere din oppsatte time senest 24 timer før avtalte time. Dersom din time er på en mandag og du er syk, må den avbestilles senest kl 0900 denne mandagen. For sen endring/ kansellering vil bli belastet etter egne takster. Vi forsøker å fylle opp tiden med annen pasient, men du blir altså belastet for den ubenyttede tiden.

Ikke møtt: Dersom du ikke møter til din avtalte time, blir du belastet etter fastsatt ikke-møtt-takst for den oppsatte tiden. Vi vil normalt forsøke å ringe deg for å høre om du har glemt timen og hjelpe deg med ny time.

Avtale om fast innkalling: Vi tilbyr alle våre pasienter en gjensidig avtale om fast innkalling til undersøkelser, rens osv. Intervallet tilpasses dine behov og egne ønsker. Vi forsøker også å tilrettelegge for at disse timene settes opp til ønskete tidspunkt og ønskete ukedager om dette har betydning for deg. Alle anbefales å gå regelmessig for undersøkelser og rens, da vi fokuserer på forebygging og behandling i så tidlig fase som mulig for å unngå kompliserte og kostbare behandlinger. Avtalen sendes ut til deg noen uker forut, som regel via SMS. Du får også en påminnelse dagen før. Siden avtalen er gjensidig, trenger du ikke å bekrefte timen du får tildelt. Husk å melde fra dersom du endrer telefonnummer eller adresse.

 

copyright fotograf eidsmo

Laster...