Bestill time

Vi vet at dere som besøker oss, har ulike behov. Derfor er vi opptatt av å skape den beste opplevelsen for akkurat deg – enten du trenger en akuttime på dagen, eller ønsker fast innkalling. Det skal være enkelt å bestille time hos oss, og du har flere valgmuligheter, alt etter hva som passer deg best.

Se bestillingsmåtene nedenfor

Tannleger og tannpleiere står og snakker inne på et tannlegekontor

E-bestilling

Dette er vår enkleste løsning for deg som skal bestille vanlig undersøkelse. Her blir du sendt direkte til et skjema hvor du kan velge ledig dato og tid for time.
PS! Gjelder kun for pasienter fra og med 21 år.

Telefon

For alle andre behandlinger, henvendelser eller behov for akutt hjelp,
ring 72 84 64 00.

E-post

Du kan også kontakte oss ved å sende en e-post til post@heimdaltannlegesenter.no eller ved å fylle inn skjemaet under. Vi svarer vanligvis i løpet av 24 timer. NB! Ikke send sensitive personopplysninger.

E-postskjema

  Akutt behandling

  Vi gjør vårt ytterste for å tilby time på dagen for pasienter med akutte behov. Ta kontakt så tidlig som mulig på telefon 72 84 64 00 i vår åpningstid (hverdager kl 08.00-16.00). 

  Dersom du trenger akutt behandling utenfor våre åpningstider, kan du ta kontakt med Tannlegevakten i Trondheim på telefon 80 04 11 01.

  Endringer og kanselleringer

  Vi minner om at du må endre eller kansellere din oppsatte time senest 24 timer før avtalt tid. Dersom din time er på en mandag og du er syk, må timen avbestilles senest kl 09.00 denne mandagen. For sen endring/ kansellering vil bli belastet etter egne takster. Vi forsøker å fylle opp tiden med annen pasient, men du blir altså belastet for den ubenyttede tiden.

  Ikke møtt

  Dersom du ikke møter til din avtalte time, blir du belastet etter fastsatt ikke-møtt-takst for den oppsatte tiden. Vi vil normalt forsøke å ringe deg for å høre om du har glemt timen og hjelpe deg med ny time.

  Avtale om fast innkalling

  Vi tilbyr alle våre pasienter en gjensidig avtale om fast innkalling til undersøkelser, rens osv. Intervallet tilpasses dine behov og egne ønsker. Vi forsøker også å tilrettelegge for at disse timene settes opp til ønskete tidspunkt og ønskete ukedager om dette har betydning for deg.

  Alle anbefales å gå regelmessig for undersøkelser og rens, da vi fokuserer på forebygging og behandling i så tidlig fase som mulig for å unngå kompliserte og kostbare behandlinger. Avtalen sendes ut til deg noen uker forut, som regel via SMS. Du får også en påminnelse dagen før. Siden avtalen er gjensidig, trenger du ikke å bekrefte timen du får tildelt. Husk å melde fra dersom du endrer telefonnummer eller adresse.