Velkommen til Heimdal Tannlegesenter :)

Åpningstider : Mandag til fredag 0800-1600. Kveldsåpent til 1900 mandager vår, høst og vinter
  Kontakt : 72 84 64 00

Implantat

Behandling med tannimplantat er aktuelt i tilfeller der man mangler en eller flere tenner. 

Implantatet erstatter tannens rot, og på toppen av implantatet settes en tannerstatning som erstatter en eller flere tenner. Dersom mange tenner skal erstattes, vil det ofte være behov for flere implantater. Det fins mange behandlingsmuligheter for å erstatte tapte tenner. Implantatbehandling er en vanlig behandling med den store fordel at man ikke behøver å beslipe nabotenner.

For å vurdere dine muligheter for implantat, må du ha en forundersøkelse hvor vi blant annet vurderer generell helse, røntgenundersøkelse, anatomi og munnhelse. Implantatbehandling har en meget god prognose når det er utført grundig planlegging og samarbeid mellom tannlege og pasient. Ved en forundersøkelse vil du få informasjon om behandlingsplan og pris.

Ved Heimdal Tannlegesenter AS brukes implantater fra sveitsiske Straumann®.

Vi tilbyr også implantatkroner med refusjon fra trygden. Krav på refusjon avklares i forundersøkelsen. Dersom du har rettigheter til delrefusjon, vil kun betale en mindre egenandel for behandlingen. Implantatbehandling med refusjonsrettigheter gjøres i samarbeid med spesialist. Lurer du på hvilke refusjonsregler som gjelder, klikk her.